Vanaf schooljaar 2021-2022 kunnen alle vakken aansluiten en heeft de leerling een schoolbreed digitaal portfolio, beschikbaar via de telefoon, tablet en laptop.

De opzet van de Portfolio App komt voort uit het succes van de eerder ontwikkelde Sportfolio App voor het vak LO. Hierdoor hebben we een belangrijke basis gelegd voor een praktisch digitaal portfolio wat leeft bij de leerling.

Met de Portfolio App heeft de leerling één overzichtelijke tool in handen waarin leerresultaten en ontwikkeling zichtbaar wordt gemaakt. De opzet is eenvoudig en eenduidig waardoor de leerling overzicht heeft en krijgt waar hij/zij mee bezig is. De leerling kan eenvoudig switchen van vak en door de tegels in het dashboard kunnen betekenisvolle activiteiten worden ingericht door de docent. Je bepaalt als vakgroep of als docent zelf welke activiteiten je leerlingen moeten voltooien in het portfolio.

Door de koppeling van vaardigheden aan activiteiten werkt de leerling bewust of onbewust aan bredere vaardigheden. De vaardigheden of competenties zijn zelf te bepalen als school of vakgroep. Na het voltooien van activiteiten zullen er middels statische weergave ontwikkeling zichtbaar worden zowel in de app van de leerling als voor de docent in de docentenomgeving.

Bovenstaande screenshots geven een eerste indruk van het platform zoals deze staat begin april 2021. In de komende maanden bouwen we door aan het platform en komt er een demo beschikbaar. Wil je graag op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de update.

Nieuwsgierig naar meer informatie?

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen graag contact met je op.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.