Mogen wij jou helpen jouw organisatie toekomstbestendig te maken? Wij kunnen niet wachten om samen met jou een persoonlijke digitale omgeving voor mens & organisatie te ontwikkelen. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en leren je graag kennen. Dit is ons verhaal.

In 2018 zijn wij, Jeffry Roest & Sjors Elsinghorst, gestart met de ontwikkeling van Sportfolio App. Onze samenwerking is ontstaan vanuit de visie dat mens & organisaties de behoefte hebben om voortgang, persoonlijke ontwikkeling en ambities inzichtelijk te maken. Wij faciliteren hierin door het ontwikkelen van innovatieve en digitaal slimme oplossingen, die flexibel inzetbaar zijn voor elke organisatie. Van apps voor het onderwijs en sport tot organisatie apps voor onboarding, vitaliteit en employee experience. Op maat, direct beschikbaar op elk device en in samenwerking met ons of één van onze Certified Partners.

Ons verhaal: innovatief & digitaal slimme oplossingen

De ontwikkeling van Sportfolio App bracht onze samenwerking in een stroomversnelling. Inmiddels is die eerste digitale omgeving uitgegroeid tot één van de meest ingezette apps binnen het bewegingsonderwijs. En de vraag naar meer inzicht in de persoonlijke ontwikkeling van studenten en het eigen leerproces bleef maar groeien.

Onderwijsinstellingen en docenten wilden de app graag breder inzetten om specifieke vakken, leeropbrengsten en persoonlijke groei van studenten inzichtelijk te maken. Toegankelijk, flexibel én gebruikersvriendelijk. Zo ontstond Portfolio App. De app ontwikkelen we voor iedere onderwijsinstelling op maat en wordt nu al dagelijks door meer dan 100 scholen in Nederland met succes ingezet.

En waar mensen (samen)werken en ontwikkelen, is inzicht in persoonlijke groei en ambitie een must. Daarbij staat ons ondernemersbrein nooit stil. We willen gericht voorzien in de vraag om organisaties toekomstbestendiger te maken en ontwikkelden met ook op die vraag een nieuwe persoonlijke digitale omgeving voor organisaties: Movio. De inzet van deze flexibele organisatie app draagt bij aan het verhogen van de motivatie, waardering en productiviteit in een speelveld waar mens & organisatie voortdurend in beweging zijn. Met onze uitgebreide en slimme functionaliteiten staat content, in de vorm van e-learnings, onboarding of audit checklists binnen no time klaar voor medewerkers, klanten en/of cliënten. Verschillende organisaties en onderwijsinstellingen gingen je al voor. Ontdek hun verhalen en ervaringen en laat je inspireren.

Jouw verhaal begint hier

Genoeg over ons. We zijn vooral benieuwd naar jouw verhaal en leren je graag kennen. Heb jij een vraag(stuk) voor ons? Wil je even sparren? Wij kunnen niet wachten om samen met jou een toekomstbestendige digitale omgeving voor mens & organisatie te ontwikkelen.

Meest gestelde vragen

slant-separator

Ja, alle vakken en vakgebieden kunnen aansluiten. Voor zowel de les LO tot aan mentoraat, Nederlands of exacte vakken, voor elk vak kan een portfolio op maat worden ingericht. Je bepaalt als school zelf wat je in het portfolio terug wilt laten komen. Jullie visie en schoolplan kunnen hier leidend in zijn, zodat je met het gebruik van de Portfolio App direct kan zorgen voor de borging en verankeringen van je curriculum.

Ja, je bepaalt als vakgroep zelf de invulling van het portfolio voor jouw eigen vak of zelfs jouw eigen klas. Daarnaast kan je ook een schoolbrede lijn verwerken of gebruikmaken van een white label variant waarin de kleuren en logo’s van de school worden verwerkt.

Ja, de Portfolio App werkt op alle devices die internettoegang hebben. PC, laptop, Chromebook, tablet en smartphone.

Nee, er moet een werkende internetverbinding aanwezig zijn om actief in het portfolio te kunnen werken. Het is uiteraard wel mogelijk om op een later moment (wanneer weer verbonden met het internet) foto’s en video’s direct te uploaden.

We raden je voor het schooljaar 2021-2022 gebruik te maken van onze openingsaanbieding. Meer informatie over de prijzen vind je hier.

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking. Tijdens het gebruik van de Portfolio App bieden wij de volgende services;

  • Op alle werkdagen van de week support tussen 8.00 en 17.00 uur,
  • AVG proof systeem,
  • Beveiligde opslag van data,
  • Persoonlijke begeleiding,
  • Doorontwikkeling van het platform.

Wij handelen volgens het privacy convenant onderwijs (www.privacyconvenant.nl). Wij krijg ondersteuning van een eigen functionaris gegevensbescherming en gaan uiteraard met al onze zorgvuldigheid te werk. Om een samenwerking tussen Portfolio App en de onderwijsorganisatie aan te gaan, zal eerst onze verwerkersovereenkomst en privacy ter inzage en ondertekening gestuurd worden. Nadat dit formeel is overeengekomen kan verdere aanmeldprocedure in gang worden gezet.

Stuur een mail naar info@portfolioapp.nl en geef aan dat je graag gebruik wilt maken van de Portfolio App. Dan begeleiden wij je verder in het aanmeld- en implementatieproces. Succes en hopelijk tot snel!

Direct contact

Maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 uur

Presentatie of uitproberen?

Neem contact met ons op

Wil je ontdekken of de Portfolio App past bij jullie manier van lesgeven? Nodig ons uit voor een vrijblijvende presentatie en start met een pilot.

Heb jij een vraag?

Laat het ons weten!

Stel ons jouw vraag via het contactformulier of telefonisch, we helpen je graag verder op weg.

Nieuwsgierig naar meer informatie?

Laat hier jouw e-mailadres achter en wij nemen graag contact met je op.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.