Wij zijn Jeffry Roest en Sjors Elsinghorst, de initiatiefnemers van de Portfolio App. Met onze digitale portfolio’s richten wij ons op het beantwoorden van grote onderwijsvraagstukken. Een digitaal portfolio maakt het leren zichtbaar en daarmee betekenisvoller. Sinds de start van de Sportfolio App, in 2016, hebben we gezien dat een flexibele indeling van een digitaal portfolio van grote meerwaarde is binnen ontwikkelgericht onderwijs. Nu is het dan ook tijd voor de volgende stap, de Portfolio App.

Persoonlijkheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We werken graag samen met de schoolorganisatie aan een digitaal portfolio op maat voor jouw schoolorganisatie.

Onze missie is om op deze wijze betekenisvol te zijn voor het onderwijs. We spreken dan ook graag uit dat we een bijdrage willen leveren in de ontwikkeling van leerlingen, tot aan een maatwerkdiploma.

Met de inhoudelijke onderwijsachtergrond van Sjors en de technische kennis van Jeffry en de rest van onze mensen vormen we een stevig team waarmee we scholen zo goed mogelijk ondersteunen. We bieden dan ook dagelijks directe support voor optimale begeleiding.

Wil je meer weten over onze initiatieven? Bezoek de website via onderstaande logo’s.

Meest gestelde vragen

slant-separator

Ja, alle vakken en vakgebieden kunnen aansluiten. Voor zowel de les LO tot aan mentoraat, Nederlands of exacte vakken, voor elk vak kan een portfolio op maat worden ingericht. Je bepaalt als school zelf wat je in het portfolio terug wilt laten komen. Jullie visie en schoolplan kunnen hier leidend in zijn, zodat je met het gebruik van de Portfolio App direct kan zorgen voor de borging en verankeringen van je curriculum.

Ja, je bepaalt als vakgroep zelf de invulling van het portfolio voor jouw eigen vak of zelfs jouw eigen klas. Daarnaast kan je ook een schoolbrede lijn verwerken of gebruikmaken van een white label variant waarin de kleuren en logo’s van de school worden verwerkt.

Ja, de Portfolio App werkt op alle devices die internettoegang hebben. PC, laptop, Chromebook, tablet en smartphone.

Nee, er moet een werkende internetverbinding aanwezig zijn om actief in het portfolio te kunnen werken. Het is uiteraard wel mogelijk om op een later moment (wanneer weer verbonden met het internet) foto’s en video’s direct te uploaden.

We raden je voor het schooljaar 2021-2022 gebruik te maken van onze openingsaanbieding. Meer informatie over de prijzen vind je hier.

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking. Tijdens het gebruik van de Portfolio App bieden wij de volgende services;

  • Op alle werkdagen van de week support tussen 8.00 en 17.00 uur,
  • AVG proof systeem,
  • Beveiligde opslag van data,
  • Persoonlijke begeleiding,
  • Doorontwikkeling van het platform.

Wij handelen volgens het privacy convenant onderwijs (www.privacyconvenant.nl). Wij krijg ondersteuning van een eigen functionaris gegevensbescherming en gaan uiteraard met al onze zorgvuldigheid te werk. Om een samenwerking tussen Portfolio App en de onderwijsorganisatie aan te gaan, zal eerst onze verwerkersovereenkomst en privacy ter inzage en ondertekening gestuurd worden. Nadat dit formeel is overeengekomen kan verdere aanmeldprocedure in gang worden gezet.

Stuur een mail naar info@portfolioapp.nl en geef aan dat je graag gebruik wilt maken van de Portfolio App. Dan begeleiden wij je verder in het aanmeld- en implementatieproces. Succes en hopelijk tot snel!

Direct contact

Maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 uur

Presentatie of uitproberen?

Neem contact met ons op

Wil je ontdekken of de Portfolio App past bij jullie manier van lesgeven? Nodig ons uit voor een vrijblijvende presentatie en start met een pilot.

Heb jij een vraag?

Laat het ons weten!

Stel ons jouw vraag via het contactformulier of telefonisch, we helpen je graag verder op weg.

Wij zijn bijna klaar voor lancering! 🚀

Wil jij komende weken op de hoogte worden gehouden? Laat dan hier jouw e-mailadres achter.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.